Finale Utopia 2019 van start: Bewoners openen stemlijnen met champagne

Finale Utopia 2019 van start: Bewoners openen stemlijnen met champagne

Finale <em>Utopia</em> 2019 van start: Bewoners openen stemlijnen met champagne De grote finale van Utopia 2019 is begonnen en dit betekent dat de lijnen zijn geopend. Kijkers kunnen via de Utopia-website stemmen op hun favoriete Utopiaan, die de titel naar hun mening het meeste verdient. De inwoners vieren de opening van de stemlijnen met een goed glas champagne, zo is te zien in de video hierboven. Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Ook Mariska weggestemd uit Utopia: ‘Ik ben echt van mezelf gaan houden’ Bekijk deze video » Dit zijn de finalisten van Utopia 2019 Bekijk deze video »
Utopia :
Finale Utopia 2019 van start: Bewoners openen stemlijnen met champagne

De grote finale van Utopia 2019 is begonnen en dit betekent dat de lijnen zijn geopend. Kijkers kunnen via de Utopia-website stemmen op hun favoriete Utopiaan, die de titel naar hun mening het meeste verdient. De inwoners vieren de opening van de stemlijnen met een goed glas champagne, zo is te zien in de video hierboven.

Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Finale Utopia 2019 van start: Bewoners openen stemlijnen met champagne of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen