Zieke Johan Vlemmix start wandeltocht van Maastricht naar Den Bosch

Zieke Johan Vlemmix start wandeltocht van Maastricht naar Den Bosch

Zieke <em>Johan Vlemmix</em> start wandeltocht van Maastricht naar Den Bosch Het gaat een stuk beter met Johan Vlemmix sinds hij een aantal weken geleden liet weten dat hij kampte met gezondheidsproblemen. De Oranjefan heeft meerdere botaandoeningen, maar dat weerhoudt hem er niet van om te wandelen voor het goede doel. Vlemmix gaat van Maastricht naar Den Bosch lopen. Bekijk de video waarin Johan Vlemmix vertelt over zijn wandeltocht in de video hierboven. Steenrijk, straatarm gemist: Johan Vlemmix Bekijk deze video » Patty Brard wil documentaire over wederopstanding Patricia Paay Bekijk deze video »
Entertainment :
Zieke Johan Vlemmix start wandeltocht van Maastricht naar Den Bosch

Het gaat een stuk beter met Johan Vlemmix sinds hij een aantal weken geleden liet weten dat hij kampte met gezondheidsproblemen. De Oranjefan heeft meerdere botaandoeningen, maar dat weerhoudt hem er niet van om te wandelen voor het goede doel. Vlemmix gaat van Maastricht naar Den Bosch lopen.

Bekijk de video waarin Johan Vlemmix vertelt over zijn wandeltocht in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zieke Johan Vlemmix start wandeltocht van Maastricht naar Den Bosch of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen