Bridget Maasland woest op Privé: Zoon krijgt hele nare berichten over Bridget

Bridget Maasland woest op Privé: Zoon krijgt hele nare berichten over Bridget

<em>Bridget Maasland</em> woest op Privé: Zoon krijgt hele nare berichten over Bridget Bridget Maasland is woedend en sleept Privé voor de rechter. Ze eist een schadevergoeding en rectificatie omdat er in een artikel is beweerd dat ze in 2014 al seks had met André Hazes tijdens het huwelijk van Patty Brard. Volgens het kersverse stel is hier niets van waar en Bridget onderneemt actie. ‘Dit gaat gewoon te ver’“Ik kan er niet meer zo goed tegen dat het allemaal maar mag. Ik zit al 25 jaar in het vak en ik heb echt al heel wat klappen gekregen. En heel wat leugens over mij heen laten gaan. Allemaal prima. Maar dit gaat gewoon te ver”, aldus Bridget. “Dit heeft met imagoschade en emotionele schade te maken. En naar mijn zoon toe. Die op Instagram hele nare berichten heeft gekregen over zijn moeder. Dat kan gewoon niet.” André steunt BridgetOok Hazes was van de partij toen ze naar de rechtbank gingen. “De reden dat ik hier sta, is omdat ik ten eerste Bridget altijd steun. En ten tweede, er worden dingen gezegd die niet waar zijn.” Bekijk de reacties van Bridget Maasland en André Hazes in de video hierboven. Weekblad Privé 'heeft ingezien' dat de cover met André Jr. te ver ging Bekijk deze video » Bridget Maasland en André Hazes slepen Privé voor rechter: ‘Het is niet waar, kom op!’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Bridget Maasland woest op Privé: Zoon krijgt hele nare berichten over Bridget

Bridget Maasland is woedend en sleept Privé voor de rechter. Ze eist een schadevergoeding en rectificatie omdat er in een artikel is beweerd dat ze in 2014 al seks had met André Hazes tijdens het huwelijk van Patty Brard. Volgens het kersverse stel is hier niets van waar en Bridget onderneemt actie.

‘Dit gaat gewoon te ver’
“Ik kan er niet meer zo goed tegen dat het allemaal maar mag. Ik zit al 25 jaar in het vak en ik heb echt al heel wat klappen gekregen. En heel wat leugens over mij heen laten gaan. Allemaal prima. Maar dit gaat gewoon te ver”, aldus Bridget. “Dit heeft met imagoschade en emotionele schade te maken. En naar mijn zoon toe. Die op Instagram hele nare berichten heeft gekregen over zijn moeder. Dat kan gewoon niet.”

André steunt Bridget
Ook Hazes was van de partij toen ze naar de rechtbank gingen. “De reden dat ik hier sta, is omdat ik ten eerste Bridget altijd steun. En ten tweede, er worden dingen gezegd die niet waar zijn.”

Bekijk de reacties van Bridget Maasland en André Hazes in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland woest op Privé: Zoon krijgt hele nare berichten over Bridget of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen