Het Beest Van Harkstede vanaf 18 december bij Videoland: Bekijk de trailer

Het Beest Van Harkstede vanaf 18 december bij Videoland: Bekijk de trailer

<em>Het Beest Van Harkstede</em> vanaf 18 december bij Videoland: Bekijk de trailer Het Beest Van Harkstede is een nieuwe documentaireserie die draait om een van de grootste seriemoordenaars die Nederland ooit heeft gekend: Willem van Eijk. Deze man, die ook wel bekendstaat als het Beest Van Harkstede, heeft vijf vrouwen op gruwelijke wijze vermoord. Deze driedelige documentaireserie vertelt het levensverhaal met bizarre wendingen van Van Eijk. Het Beest Van Harkstede is vanaf 18 december te zien bij Videoland. Bekijk hierboven alvast de trailer. Bekijk trailer 2Doc Heb je kinderen? (maandag 9 december op NPO 2) Bekijk deze video » Mijn seks is stuk Bekijk deze video »
Trailer :
Het Beest Van Harkstede vanaf 18 december bij Videoland: Bekijk de trailer

Het Beest Van Harkstede is een nieuwe documentaireserie die draait om een van de grootste seriemoordenaars die Nederland ooit heeft gekend: Willem van Eijk. Deze man, die ook wel bekendstaat als het Beest Van Harkstede, heeft vijf vrouwen op gruwelijke wijze vermoord. Deze driedelige documentaireserie vertelt het levensverhaal met bizarre wendingen van Van Eijk.

Het Beest Van Harkstede is vanaf 18 december te zien bij Videoland. Bekijk hierboven alvast de trailer.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Beest Van Harkstede vanaf 18 december bij Videoland: Bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen