Afgekickte Gordon ziet op tegen de feestdagen

Afgekickte Gordon ziet op tegen de feestdagen

Afgekickte <em>Gordon</em> ziet op tegen de feestdagen Gordon gaat tegenwoordig helemaal clean door het leven en dat wordt met de feestdagen een hele uitdaging. Hij gaat naar Zuid-Afrika om Kerst en Oud & Nieuw te vieren. ‘Maar ik ga het gewoon doen’“Daar zie ik wel een beetje tegenop”, bekent Gordon en noemt de feestdagen ‘best wel een opgave’. “Maar ik ga het gewoon doen.” Tegenwoordig woont de presentator boven zijn eigen restaurant. “Dat is ook een trigger. Ik heb natuurlijk een cocktailbar. En als ex-alcoholist heb je natuurlijk af en toe dat je aan de bar zit van: hmmm...” MeditatieGelukkig heeft Gordon naast het bezoeken van meetings een goede manier gevonden om van de verdovende middelen af te blijven. “Meditatie. Ik mediteer heel veel. Dat is iets wat ik nooit had verwacht.” Bekijk het interview met Gordon in de video hierboven. DWDD gemist? Het geheim van de 101-jarige Lenie: drank Bekijk deze video » Connie Witteman en Gordon leggen ruzie bij tijdens KWF-lampionnenactie Bekijk deze video »
Entertainment :
Afgekickte Gordon ziet op tegen de feestdagen

Gordon gaat tegenwoordig helemaal clean door het leven en dat wordt met de feestdagen een hele uitdaging. Hij gaat naar Zuid-Afrika om Kerst en Oud & Nieuw te vieren.

‘Maar ik ga het gewoon doen’
“Daar zie ik wel een beetje tegenop”, bekent Gordon en noemt de feestdagen ‘best wel een opgave’. “Maar ik ga het gewoon doen.” Tegenwoordig woont de presentator boven zijn eigen restaurant. “Dat is ook een trigger. Ik heb natuurlijk een cocktailbar. En als ex-alcoholist heb je natuurlijk af en toe dat je aan de bar zit van: hmmm...”

Meditatie
Gelukkig heeft Gordon naast het bezoeken van meetings een goede manier gevonden om van de verdovende middelen af te blijven. “Meditatie. Ik mediteer heel veel. Dat is iets wat ik nooit had verwacht.”

Bekijk het interview met Gordon in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Afgekickte Gordon ziet op tegen de feestdagen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen