Eerste lading kaarten Eurovisie Songfestival binnen 20 minuten uitverkocht

Eerste lading kaarten Eurovisie Songfestival binnen 20 minuten uitverkocht

Eerste lading kaarten <em>Eurovisie Songfestival</em> binnen 20 minuten uitverkocht De kaartjes voor het Eurovisie Songfestival gaan als zoete broodjes over de toonbank. De eerste kaarten waren vandaag te koop en alles was binnen 20 minuten uitverkocht. 23.000 Kaarten snel wegVandaag werden bijna 23.000 kaarten beschikbaar gesteld voor het spektakel in Ahoy Rotterdam. Deze tickets zijn voor de Songfestival-shows van de eerste twee halve finales en de finale. Eind januari worden weer nieuwe kaarten te koop aangeboden. Bekijk in de video hierboven hoe een fan kaartjes probeert te bemachtigen voor het Eurovisie Songfestival. Dinsdag 12 en donderdag 14 mei zijn de halve finales en de grote finale van het Songfestival is 16 mei 2020. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2020 volgen via Gids.tv. Lubach onthult wéér Songfestival-nieuwtje Bekijk deze video » Songfestival zoekt Nederlanders die willen meewerken aan introductiefilmpjes Bekijk deze video »
Songfestival :
Eerste lading kaarten Eurovisie Songfestival binnen 20 minuten uitverkocht

De kaartjes voor het Eurovisie Songfestival gaan als zoete broodjes over de toonbank. De eerste kaarten waren vandaag te koop en alles was binnen 20 minuten uitverkocht.

23.000 Kaarten snel weg
Vandaag werden bijna 23.000 kaarten beschikbaar gesteld voor het spektakel in Ahoy Rotterdam. Deze tickets zijn voor de Songfestival-shows van de eerste twee halve finales en de finale. Eind januari worden weer nieuwe kaarten te koop aangeboden.

Bekijk in de video hierboven hoe een fan kaartjes probeert te bemachtigen voor het Eurovisie Songfestival.

Dinsdag 12 en donderdag 14 mei zijn de halve finales en de grote finale van het Songfestival is 16 mei 2020. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2020 volgen via Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste lading kaarten Eurovisie Songfestival binnen 20 minuten uitverkocht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen