Mr. Frank Visser Rijdt Visite: ‘Kutbomen’ verpesten televisiekijken

Mr. Frank Visser Rijdt Visite: ‘Kutbomen’ verpesten televisiekijken

<em>Mr. Frank Visser Rijdt Visite</em>: ‘Kutbomen’ verpesten televisiekijken Er zijn veel obstakels die een gezellig avondje tv-kijken in de weg kunnen zitten. In Mr. Frank Visser Rijdt Visite hebben Huub en zijn zus Bianca een grote passie: televisie kijken. Maar zij hebben problemen met de tv door de satelliet die niet goed werkt. Een deskundige laat weten dat de grote bomen de oorzaak zijn van de storing. “Kutbomen”, aldus de slachtoffers in bovenstaande video. Mr. Frank Visser Rijdt Visite is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Mr. Frank Visser Rijdt Visite terugkijken bij Gids.tv. Mr. Frank Visser rijdt visite gemist? Mr. Frank Visser gaat op avontuur "Ik ga even het bos in" Bekijk deze video » Mr. Frank Visser Rijdt Visite: Onenigheid tussen broers leidt tot vechtpartij Bekijk deze video »
TV :
Mr. Frank Visser Rijdt Visite: ‘Kutbomen’ verpesten televisiekijken

Er zijn veel obstakels die een gezellig avondje tv-kijken in de weg kunnen zitten. In Mr. Frank Visser Rijdt Visite hebben Huub en zijn zus Bianca een grote passie: televisie kijken. Maar zij hebben problemen met de tv door de satelliet die niet goed werkt. Een deskundige laat weten dat de grote bomen de oorzaak zijn van de storing. “Kutbomen”, aldus de slachtoffers in bovenstaande video.

Mr. Frank Visser Rijdt Visite is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Mr. Frank Visser Rijdt Visite terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mr. Frank Visser Rijdt Visite: ‘Kutbomen’ verpesten televisiekijken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen