Bianca Voom Voom: ‘Michael van der Plas stopt met café in Spanje’

Bianca Voom Voom: ‘Michael van der Plas stopt met café in Spanje’

Bianca Voom Voom: ‘<em>Michael van der Plas</em> stopt met café in Spanje’ Bianca Voom Voom en Michael van der Plas stoppen met hun Spaanse café. Dat vertelt Bianca aan Shownieuws. “Michael gaat niet meer naar Spanje toe komen. Die komt wel op bezoek, maar die gaat niet meer het café doen.” Michael ging twee jaar geleden weer naar Nederland voor zijn ex Samantha de Jong, Barbie ondernam toen meerdere zelfmoordpogingen. Inmiddels is het volgens Bianca ‘door omstandigheden’ voor Michael niet meer mogelijk om het café met haar in Spanje te runnen. Bekijk het verhaal van Bianca Voom Voom in de video hierboven. Eerste beelden van realitysoap rond exen Samantha ‘Barbie’ de Jong Bekijk deze video » Michael van der Plas en vriendin Naomi laten nieuw paleisje zien Bekijk deze video »
Entertainment :
Bianca Voom Voom: ‘Michael van der Plas stopt met café in Spanje’

Bianca Voom Voom en Michael van der Plas stoppen met hun Spaanse café. Dat vertelt Bianca aan Shownieuws. “Michael gaat niet meer naar Spanje toe komen. Die komt wel op bezoek, maar die gaat niet meer het café doen.” Michael ging twee jaar geleden weer naar Nederland voor zijn ex Samantha de Jong, Barbie ondernam toen meerdere zelfmoordpogingen. Inmiddels is het volgens Bianca ‘door omstandigheden’ voor Michael niet meer mogelijk om het café met haar in Spanje te runnen.

Bekijk het verhaal van Bianca Voom Voom in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bianca Voom Voom: ‘Michael van der Plas stopt met café in Spanje’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen