Rolf Sanchez: ‘Kerst is heel belangrijk in Latijns-Amerikaanse cultuur’

Rolf Sanchez: ‘Kerst is heel belangrijk in Latijns-Amerikaanse cultuur’

<em>Rolf Sanchez</em>: ‘Kerst is heel belangrijk in Latijns-Amerikaanse cultuur’ Rolf Sanchez heeft al een kerstboom staan met kerstcadeautjes onder de takken. Kerst is in de Latijns-Amerikaanse cultuur heel erg belangrijk, zo vertelt de zanger in de video hierboven. “Het is echt superheilig. De 24e is bij ons het heiligst, kerstavond. Dan vieren wij met z’n allen Kerst.” Bekijk in de video van 5 Uur Live hierboven hoe Rolf Sanchez en Emma Heesters Kerst vieren. Afgekickte Gordon ziet op tegen de feestdagen Bekijk deze video » Mattie Valk drinkt het liefst een pilsje met Kerst Bekijk deze video »
TV :
Rolf Sanchez: ‘Kerst is heel belangrijk in Latijns-Amerikaanse cultuur’

Rolf Sanchez heeft al een kerstboom staan met kerstcadeautjes onder de takken. Kerst is in de Latijns-Amerikaanse cultuur heel erg belangrijk, zo vertelt de zanger in de video hierboven. “Het is echt superheilig. De 24e is bij ons het heiligst, kerstavond. Dan vieren wij met z’n allen Kerst.”

Bekijk in de video van 5 Uur Live hierboven hoe Rolf Sanchez en Emma Heesters Kerst vieren.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rolf Sanchez: ‘Kerst is heel belangrijk in Latijns-Amerikaanse cultuur’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen