De Handhavers pakken zwartrijder: ‘Ik heb niet gedronken, het is vis!’

De Handhavers pakken zwartrijder: ‘Ik heb niet gedronken, het is vis!’

<em>De Handhavers</em> pakken zwartrijder: ‘Ik heb niet gedronken, het is vis!’ In De Handhavers wordt een man zonder vervoersbewijs aangehouden op een metrostation. De handhavers vermoeden dat hij heeft gedronken, maar volgens de man ruiken ze iets heel anders. “Het is vis!” Bekijk het fragment van De Handhavers in de video hierboven. De Handhavers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Handhavers terugkijken bij Gids.tv. Vanavond in De Handhavers: Man rookt in de lift omdat het buiten waait Bekijk deze video » De Handhavers pakken foutparkeerder: ‘Je staat erbij alsof je God bent!’ Bekijk deze video »
TV :
De Handhavers pakken zwartrijder: ‘Ik heb niet gedronken, het is vis!’

In De Handhavers wordt een man zonder vervoersbewijs aangehouden op een metrostation. De handhavers vermoeden dat hij heeft gedronken, maar volgens de man ruiken ze iets heel anders. “Het is vis!”

Bekijk het fragment van De Handhavers in de video hierboven.

De Handhavers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van De Handhavers terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Handhavers pakken zwartrijder: ‘Ik heb niet gedronken, het is vis!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen