WK Darts: Phil Taylor dacht aan terugkeer, maar krabbelt toch terug

WK Darts: Phil Taylor dacht aan terugkeer, maar krabbelt toch terug

<em>WK Darts</em>: Phil Taylor dacht aan terugkeer, maar krabbelt toch terug Morgen (vrijdag 13 december) gaat het WK Darts van start. Tientallen spelers zullen wederom een gooi doen naar de wereldtitel, maar landgenoot Michael van Gerwen is opnieuw de favoriet. Het is het tweede darts-WK zonder legende Phil Taylor. In Donnie's Darts Show vertelt hij dat hij twijfelde over een terugkeer, maar dat hij het zeker niet gaat doen. Bekijk het volledige speelschema van het WK Darts hier. Donnie's Darts Show is nu te zien op Videoland. Rapper Donnie strijdt in nieuwe Videoland-serie tegen Michael van Gerwen en meer Bekijk deze video » Hilarische beelden: gasten Beau wagen zich aan een potje darten Bekijk deze video » WK darts live op tv bij RTL 7 Bekijk deze video »
Darts :
WK Darts: Phil Taylor dacht aan terugkeer, maar krabbelt toch terug

Morgen (vrijdag 13 december) gaat het WK Darts van start. Tientallen spelers zullen wederom een gooi doen naar de wereldtitel, maar landgenoot Michael van Gerwen is opnieuw de favoriet. Het is het tweede darts-WK zonder legende Phil Taylor. In Donnie's Darts Show vertelt hij dat hij twijfelde over een terugkeer, maar dat hij het zeker niet gaat doen.

Bekijk het volledige speelschema van het WK Darts hier. Donnie's Darts Show is nu te zien op Videoland.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op WK Darts: Phil Taylor dacht aan terugkeer, maar krabbelt toch terug of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen