Evert Santegoeds: "50 mensen zagen Bridget Maasland in 2014 zoenen met André Hazes"

Evert Santegoeds: "50 mensen zagen Bridget Maasland in 2014 zoenen met André Hazes"

<em>Evert Santegoeds</em>: &quot;50 mensen zagen Bridget Maasland in 2014 zoenen met <em>André Hazes</em>&quot; Ook in de radioshow van Veronica Inside is er uitgebreid aandacht voor de rechtszaak die André Hazes en Bridget Maasland aanspannen tegen Privé. Wilfred Genee belt met Evert Santegoeds, die zegt dat Hazes en Maasland geen poot hebben om op te staan. Vijftig getuigenDe hoofdredacteur van de Privé zegt namelijk dat er maar liefst vijftig getuigen aanwezig waren op het moment dat Hazes en Maasland een vurige zoen deelden in 2014. Dit duidde op een al bestaande affaire, maar volgens het stel was daar destijds absoluut nog geen sprake van. Bekijk het fragment uit de radioshow van Veronica Inside hierboven. Weekblad Privé 'heeft ingezien' dat de cover met André Jr. te ver ging Bekijk deze video » Bridget Maasland en André Hazes slepen Privé voor rechter: ‘Het is niet waar, kom op!’ Bekijk deze video » Bridget Maasland woest op Privé: Zoon krijgt hele nare berichten over Bridget Bekijk deze video »
Gossip :
Evert Santegoeds: "50 mensen zagen Bridget Maasland in 2014 zoenen met André Hazes"

Ook in de radioshow van Veronica Inside is er uitgebreid aandacht voor de rechtszaak die André Hazes en Bridget Maasland aanspannen tegen Privé. Wilfred Genee belt met Evert Santegoeds, die zegt dat Hazes en Maasland geen poot hebben om op te staan.

Vijftig getuigen
De hoofdredacteur van de Privé zegt namelijk dat er maar liefst vijftig getuigen aanwezig waren op het moment dat Hazes en Maasland een vurige zoen deelden in 2014. Dit duidde op een al bestaande affaire, maar volgens het stel was daar destijds absoluut nog geen sprake van.

Bekijk het fragment uit de radioshow van Veronica Inside hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Evert Santegoeds: "50 mensen zagen Bridget Maasland in 2014 zoenen met André Hazes" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen