Goede tijden, slechte tijden moet weer kijkcijferhit worden met Johnny Kraaijkamp

Goede tijden, slechte tijden moet weer kijkcijferhit worden met Johnny Kraaijkamp

<em>Goede tijden, slechte tijden</em> moet weer kijkcijferhit worden met <em>Johnny Kraaijkamp</em> Goede tijden, slechte tijden, de langstlopende soap op de Nederlandse televisie, verkeert al enige tijd in zwaar weer. De kijkcijfers kelderen en de nieuwe RTL-directeur probeert er alles aan te doen om het tij te keren. Johnny Kraaijkamp is één van zijn geheime wapens. Katja SchuurmanKraaijkamp wordt het hoofd van een nieuw gezin in GTST. Dat is opvallend, want de acteerveteraan was al een tijdje niet meer te zien op televisie. Volgens mediadeskundige Rob Goossens is het één van de indicatoren dat GTST misschien wel wat grappiger gaat worden. Ook Cas Jansen is al teruggekeerd, maar Goossens zegt dat de terugkeer van Katja Schuurman pas écht een stunt zou zijn. Dat ziet hij echter niet gebeuren. Bekijk het gesprek van De Telegraaf over Goede tijden, slechte tijden hierboven. Floris Bosma moet Goede tijden, slechte tijden verlaten: "Wel even slikken" Bekijk deze video » Cas Jansen bevestigt: "Ik keer terug in Goede tijden, slechte tijden" Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Wie volgt Jef op als Sinterklaas? Bekijk deze video »
TV :
Goede tijden, slechte tijden moet weer kijkcijferhit worden met Johnny Kraaijkamp

Goede tijden, slechte tijden, de langstlopende soap op de Nederlandse televisie, verkeert al enige tijd in zwaar weer. De kijkcijfers kelderen en de nieuwe RTL-directeur probeert er alles aan te doen om het tij te keren. Johnny Kraaijkamp is één van zijn geheime wapens.

Katja Schuurman
Kraaijkamp wordt het hoofd van een nieuw gezin in GTST. Dat is opvallend, want de acteerveteraan was al een tijdje niet meer te zien op televisie. Volgens mediadeskundige Rob Goossens is het één van de indicatoren dat GTST misschien wel wat grappiger gaat worden. Ook Cas Jansen is al teruggekeerd, maar Goossens zegt dat de terugkeer van Katja Schuurman pas écht een stunt zou zijn. Dat ziet hij echter niet gebeuren.

Bekijk het gesprek van De Telegraaf over Goede tijden, slechte tijden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Goede tijden, slechte tijden moet weer kijkcijferhit worden met Johnny Kraaijkamp of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen