Vanavond in Pauw: Rob Jetten en Sybrand Buma over de Brexit, Roué Verveer en meer

Vanavond in Pauw: Rob Jetten en Sybrand Buma over de Brexit, Roué Verveer en meer

Vanavond in <em>Pauw</em>: Rob Jetten en Sybrand Buma over de Brexit, Roué Verveer en meer Vanavond in Pauw: Rob Jetten en Sybrand Buma bespreken de exitpolls van de verkiezingen in Groot-Brittannië en het belang van een goede campagne. Veerle Visser is professor in de neurochirurgie. Ze boort in schedels en plaatst elektrodes om patiënten te kunnen verlossen van trillingen en dwangneuroses. Roué Verveer staat volgende week in het theater met zijn kerstshow A Very Funny Christmas. Pauw is elke werkdag rond 23.00 uur te zien op NPO 1. Je ziet de leukste fragment van Pauw terug op Gids.tv. Dennis Weening: "Ik was tijdens Expeditie Robinson zo stoned als een garnaal" Bekijk deze video » Kensington krijgt Gouden Plaat van Dennis Weening in uitzending Pauw Bekijk deze video » Kensington treedt op met het nummer 'Uncharted' in Pauw Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond in Pauw: Rob Jetten en Sybrand Buma over de Brexit, Roué Verveer en meer

Vanavond in Pauw:

  • Rob Jetten en Sybrand Buma bespreken de exitpolls van de verkiezingen in Groot-Brittannië en het belang van een goede campagne.
  • Veerle Visser is professor in de neurochirurgie. Ze boort in schedels en plaatst elektrodes om patiënten te kunnen verlossen van trillingen en dwangneuroses.
  • Roué Verveer staat volgende week in het theater met zijn kerstshow A Very Funny Christmas.

Pauw is elke werkdag rond 23.00 uur te zien op NPO 1. Je ziet de leukste fragment van Pauw terug op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Pauw: Rob Jetten en Sybrand Buma over de Brexit, Roué Verveer en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen