Forse blunder van de rechtbank brengt kroongetuige Nabil B. in gevaar

Forse blunder van de rechtbank brengt kroongetuige Nabil B. in gevaar

Forse blunder van de rechtbank brengt kroongetuige Nabil B. in gevaar Een forse blunder vandaag (12 december) in het Marengo proces. Het gezicht van kroongetuige Nabil B. was voor een paar secondes te zien op de schermen waarop de pers de zaak volgde. Nabil B. volgde de zaak vanaf een geheime locatie voor zijn eigen veiligheid. MarengoDe rechtszaak gaat over een reeks moorden en pogingen tot moord. In totaal staan er 17 verdachten terecht waarvan 2 voorvluchtig zijn, waaronder Ridouan Taghi. Sinds de moord op advocaat Derk Wiersum is de beveiliging aangescherpt. Bekijk hierboven het verslag van de Telegraaf over de blunder van de rechtbank. Moord Derk Wiersum: mooordcommande volgde advocaat al weken Bekijk deze video » Neef van crimineel Ridouan Taghi aangehouden voor betrokkenheid bij moord op advocaat Wiersum Bekijk deze video » Moordenaar van broer Nabil B. wil niet toegeven dat hij voor Ridouan Taghi werkte Bekijk deze video » Pauw gemist? Saskia Belleman licht de zaak tegen Shurandy S. toe Bekijk deze video »
Nieuws :
Forse blunder van de rechtbank brengt kroongetuige Nabil B. in gevaar

Een forse blunder vandaag (12 december) in het Marengo proces. Het gezicht van kroongetuige Nabil B. was voor een paar secondes te zien op de schermen waarop de pers de zaak volgde. Nabil B. volgde de zaak vanaf een geheime locatie voor zijn eigen veiligheid.

Marengo
De rechtszaak gaat over een reeks moorden en pogingen tot moord. In totaal staan er 17 verdachten terecht waarvan 2 voorvluchtig zijn, waaronder Ridouan Taghi. Sinds de moord op advocaat Derk Wiersum is de beveiliging aangescherpt.

Bekijk hierboven het verslag van de Telegraaf over de blunder van de rechtbank.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Forse blunder van de rechtbank brengt kroongetuige Nabil B. in gevaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV