Zelfgemaakte vuurwerkbom gegooid naar Duindorpse politie

Zelfgemaakte vuurwerkbom gegooid naar Duindorpse politie

Zelfgemaakte vuurwerkbom gegooid naar Duindorpse politie Op 3 december werd er in Duindorp een zelfgemaakte vuurwerkbom naar de politie gegooid. Het doelwit van de bom was een politiebusje met zeven inzittenden. Er zijn geen gewonden gevallen maar de politie en de burgemeester zijn wel woedend. Bekijk hierboven het hele verslag van de NOS over de vuurwerkbom in Duindorp Danny heeft 10% zicht en gaat naar WK Ice Cross Downhill Bekijk deze video » Aanslag met vuurwerkbom op woning onschuldig gezin in Urk Bekijk deze video » Ontplofte auto in Utrecht waarschijnlijk het resultaat van een zware vuurwerkbom Bekijk deze video »
Nieuws :
Zelfgemaakte vuurwerkbom gegooid naar Duindorpse politie

Op 3 december werd er in Duindorp een zelfgemaakte vuurwerkbom naar de politie gegooid. Het doelwit van de bom was een politiebusje met zeven inzittenden. Er zijn geen gewonden gevallen maar de politie en de burgemeester zijn wel woedend.

Bekijk hierboven het hele verslag van de NOS over de vuurwerkbom in Duindorp

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zelfgemaakte vuurwerkbom gegooid naar Duindorpse politie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV