Robin Haase doet niet mee aan de Australian Open

Robin Haase doet niet mee aan de Australian Open

Robin Haase doet niet mee aan de <em>Australian Open</em> Volgende maand zal Robin Haase niet mee doen aan de Australian Open. Hij staat momenteel op nummer 163 in de wereldranglijst en wil graag in de top 100 komen. Daarom doet hij liever twee Champion-toernooien in Bangkok dan de Australian Open. Bekijk hierboven het hele interview dat ad.nl Sport had met Robin Haase. Novak Djokovic wint Australian Open 2019 van Rafael Nadal Bekijk deze video » Rolstoeltennister Diede de Groot prologeert titel US Open in New York Bekijk deze video » Belgische Grand Slam-winnares Kim Clijsters kondigt haar comeback aan Bekijk deze video »
Tennis :
Robin Haase doet niet mee aan de Australian Open

Volgende maand zal Robin Haase niet mee doen aan de Australian Open. Hij staat momenteel op nummer 163 in de wereldranglijst en wil graag in de top 100 komen. Daarom doet hij liever twee Champion-toernooien in Bangkok dan de Australian Open.

Bekijk hierboven het hele interview dat ad.nl Sport had met Robin Haase.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Robin Haase doet niet mee aan de Australian Open of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen