Man wordt voor de neus van een kleuter doodgeschoten in Amstelveen

Man wordt voor de neus van een kleuter doodgeschoten in Amstelveen

Man wordt voor de neus van een kleuter <em>doodgeschoten</em> in Amstelveen In Amstelveen is een man doodgeschoten bij zijn auto. Er waren veel getuigen waaronder een 4-jarige die op de achterbank zat. De vluchtauto van de schutter is gevonden in Duivendrecht. De politie roept mensen op alle informatie die ze hebben met hen te delen. Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over de schietpartij in Amstelveen. Woningen in Nieuwegein ontruimd na gevonden explosief, bekijk hier de beelden Bekijk deze video » Supermarktbranche sleept boeren voor de rechter om lege schappen te voorkomen Bekijk deze video » Peperdure Songfestivalkaarten na 20 minuten uitverkocht Bekijk deze video »
Nieuws :
Man wordt voor de neus van een kleuter doodgeschoten in Amstelveen

In Amstelveen is een man doodgeschoten bij zijn auto. Er waren veel getuigen waaronder een 4-jarige die op de achterbank zat. De vluchtauto van de schutter is gevonden in Duivendrecht. De politie roept mensen op alle informatie die ze hebben met hen te delen.

Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over de schietpartij in Amstelveen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Man wordt voor de neus van een kleuter doodgeschoten in Amstelveen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen