"Bridget Maasland dreigt haar geloofwaardigheid kwijt te raken"

"Bridget Maasland dreigt haar geloofwaardigheid kwijt te raken"

"Bridget Maasland dreigt haar geloofwaardigheid kwijt te raken" Het imago van Bridget Maasland is er de laatste tijd niet op vooruit gegaan door haar affaire met André Hazes. Nu loopt ze op eieren na op haar zoontje te hebben gezweerd tijdens de rechtszaak van vandaag: "Ze dreigt haar geloofwaardigheid te verliezen." SlachtofferrolImagodeskundige Zabeth Proof bekeek hoe de zaak het imago van Maasland beïnvloedt, en ze stelt dat ze - in het geval er toch meer gebeurd is dan alleen zoenen - haar eigen imago te grabbel heeft gegooid door op haar zoontje te zweren dat ze alleen met Hazes heeft gezoend. Overigens kan het ook positief uitpakken: wanneer ze wél gelijk heeft, kunnen veel mensen overstag gaan en meer sympathie krijgen voor Maasland. Bekijk het interview met Zabeth Proof hierboven. Evert Santegoeds: "50 mensen zagen Bridget Maasland in 2014 zoenen met André Hazes" Bekijk deze video » Woedende Bridget Maasland in de rechtszaal: "Ik word als sloerie neergezet" Bekijk deze video » Johan Derksen: "André Hazes heeft een moedercomplex, die valt op oude wijven" Bekijk deze video »
Gossip :
"Bridget Maasland dreigt haar geloofwaardigheid kwijt te raken"

Het imago van Bridget Maasland is er de laatste tijd niet op vooruit gegaan door haar affaire met André Hazes. Nu loopt ze op eieren na op haar zoontje te hebben gezweerd tijdens de rechtszaak van vandaag: "Ze dreigt haar geloofwaardigheid te verliezen."

Slachtofferrol
Imagodeskundige Zabeth Proof bekeek hoe de zaak het imago van Maasland beïnvloedt, en ze stelt dat ze - in het geval er toch meer gebeurd is dan alleen zoenen - haar eigen imago te grabbel heeft gegooid door op haar zoontje te zweren dat ze alleen met Hazes heeft gezoend. Overigens kan het ook positief uitpakken: wanneer ze wél gelijk heeft, kunnen veel mensen overstag gaan en meer sympathie krijgen voor Maasland.

Bekijk het interview met Zabeth Proof hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op "Bridget Maasland dreigt haar geloofwaardigheid kwijt te raken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV