Gordon ziet op tegen de feestdagen nu hij is afgekickt: "Het wordt een opgave"

Gordon ziet op tegen de feestdagen nu hij is afgekickt: "Het wordt een opgave"

<em>Gordon</em> ziet op tegen de feestdagen nu hij is <em>afgekickt</em>: &quot;Het wordt een opgave&quot; Tijdens de feestdagen is Gordon niet te vinden in het koude Nederland maar in de zon in Zuid-Afrika. Hij heeft daar een huis waarin hij afgelopen zomer nog was om af te kicken. Nu is hij er met zijn vrienden om te feesten dus er is veel verleiding. AlcoholvrijIeder jaar overwinterd Gordon in Zuid-Afrika. Nu hij geen drank en drugs meer gebruikt ziet hij wel een beetje op tegen alle feestjes en partijen die op de planning staan. "Het is best wel een opgave maar ik ga het gewoon doen." Bekijk hierboven het fragment van Shownieuws over de feestdagen van Gordon. DWDD gemist? Het geheim van de 101-jarige Lenie: drank Bekijk deze video » Connie Witteman en Gordon leggen ruzie bij tijdens KWF-lampionnenactie Bekijk deze video » Afgekickte Gordon ziet op tegen de feestdagen Bekijk deze video »
Entertainment :
Gordon ziet op tegen de feestdagen nu hij is afgekickt: "Het wordt een opgave"

Tijdens de feestdagen is Gordon niet te vinden in het koude Nederland maar in de zon in Zuid-Afrika. Hij heeft daar een huis waarin hij afgelopen zomer nog was om af te kicken. Nu is hij er met zijn vrienden om te feesten dus er is veel verleiding.

Alcoholvrij
Ieder jaar overwinterd Gordon in Zuid-Afrika. Nu hij geen drank en drugs meer gebruikt ziet hij wel een beetje op tegen alle feestjes en partijen die op de planning staan. "Het is best wel een opgave maar ik ga het gewoon doen."

Bekijk hierboven het fragment van Shownieuws over de feestdagen van Gordon.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gordon ziet op tegen de feestdagen nu hij is afgekickt: "Het wordt een opgave" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen