Bridget Maasland vs. Privé: "Ik heb er alle vertrouwen in, nu is het allemaal aan de rechter"

Bridget Maasland vs. Privé: "Ik heb er alle vertrouwen in, nu is het allemaal aan de rechter"

<em>Bridget Maasland vs. Privé</em>: &quot;Ik heb er alle vertrouwen in, nu is het allemaal aan de rechter&quot; Bridget Maasland heeft het weekblad Privé voor de rechter gesleept, zo werd woensdag (11 december) bekend gemaakt. Onlangs publiceerde het blad een stuk over André Hazes en Bridget op de bruiloft van Patty Brard. Volgens Bridget is daar niks van waar. ZoonBridget heeft de zaak aangespannen omdat het stuk volgens haar schadelijk kan zijn voor haar reputatie. Ook heeft alle publiciteit invloed op haar zoon en ze wil niet dat hij daaronder lijdt. Bekijk hierboven het hele fragment van Shownieuws over de rechtszaak van Bridget Maasland. Woedende Bridget Maasland in de rechtszaal: "Ik word als sloerie neergezet" Bekijk deze video » Johan Derksen: "André Hazes heeft een moedercomplex, die valt op oude wijven" Bekijk deze video » "Bridget Maasland dreigt haar geloofwaardigheid kwijt te raken" Bekijk deze video »
Entertainment :
Bridget Maasland vs. Privé: "Ik heb er alle vertrouwen in, nu is het allemaal aan de rechter"

Bridget Maasland heeft het weekblad Privé voor de rechter gesleept, zo werd woensdag (11 december) bekend gemaakt. Onlangs publiceerde het blad een stuk over André Hazes en Bridget op de bruiloft van Patty Brard. Volgens Bridget is daar niks van waar.

Zoon
Bridget heeft de zaak aangespannen omdat het stuk volgens haar schadelijk kan zijn voor haar reputatie. Ook heeft alle publiciteit invloed op haar zoon en ze wil niet dat hij daaronder lijdt.

Bekijk hierboven het hele fragment van Shownieuws over de rechtszaak van Bridget Maasland.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland vs. Privé: "Ik heb er alle vertrouwen in, nu is het allemaal aan de rechter" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen