Rob Jetten en Sybrand Buma zijn niet verrast door exitpolls van de Britse verkiezingen

Rob Jetten en Sybrand Buma zijn niet verrast door exitpolls van de Britse verkiezingen

Rob Jetten en Sybrand Buma zijn niet verrast door exitpolls van de <em>Britse verkiezingen</em> Vandaag (12 december) gingen meer dan 45 miljoen Britten naar de stembussen. Uit de eerste exitpoll is gebleken dat de conservatieven de grote meerderheid hebben met 368 zetels tegen de 191 van labour. Rob Jetten en Sybrand Buma bespreken de campagnes en de mogelijke uitkomsten. JohnsonVolgens Buma en Jetten zat het eraan te komen dat Johnson zou winnen hoewel het vertrouwen in Johnson onder de Britten niet heel groot is. Zijn tegenstander had een slechte campagne en over het algemeen een onduidelijk verhaal. Bekijk hierboven het hele gesprek uit Pauw over de exitpolls van de Britse verkiezingen. Wie is Boris Johnson? Bekijk deze video » Boris Johnson gekozen tot nieuwe premier Verenigd Koninkrijk Bekijk deze video » Theresa May neemt afscheid als premier: bekijk haar laatste speech Bekijk deze video »
Talkshow :
Rob Jetten en Sybrand Buma zijn niet verrast door exitpolls van de Britse verkiezingen

Vandaag (12 december) gingen meer dan 45 miljoen Britten naar de stembussen. Uit de eerste exitpoll is gebleken dat de conservatieven de grote meerderheid hebben met 368 zetels tegen de 191 van labour. Rob Jetten en Sybrand Buma bespreken de campagnes en de mogelijke uitkomsten.

Johnson
Volgens Buma en Jetten zat het eraan te komen dat Johnson zou winnen hoewel het vertrouwen in Johnson onder de Britten niet heel groot is. Zijn tegenstander had een slechte campagne en over het algemeen een onduidelijk verhaal.

Bekijk hierboven het hele gesprek uit Pauw over de exitpolls van de Britse verkiezingen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rob Jetten en Sybrand Buma zijn niet verrast door exitpolls van de Britse verkiezingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen