André Rieu: Welcome to my world aflevering 9 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

André Rieu: Welcome to my world aflevering 9 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

André Rieu: Welcome to my world aflevering 9 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dromen komen uit in de voorlaatste aflevering van de realityserie André Rieu Welcome to my World, over de wereld achter de schermen van de concerten van orkestleider André Rieu. FansAndré helpt dromen uitkomen door een blozende bruid te verrassen met haar droomtrouwjurk. Ook kunnen zijn fans een plaats in het orkest innemen. MaastrichtFranco, de contrabassist, reist naar Italië om zijn moeder te verrassen. Hij brengt haar terug naar Maastricht om te zien hoe hij voor het eerst in meer dan 30 jaar speelt op het podium. André Rieu voor het eerst In Israël: Tel Aviv Party Bekijk deze video » Maastricht eert André Rieu met prachtig gebaar Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Dromen komen uit in de voorlaatste aflevering van de realityserie André Rieu Welcome to my World, over de wereld achter de schermen van de concerten van orkestleider André Rieu.

Fans
André helpt dromen uitkomen door een blozende bruid te verrassen met haar droomtrouwjurk. Ook kunnen zijn fans een plaats in het orkest innemen.

Maastricht
Franco, de contrabassist, reist naar Italië om zijn moeder te verrassen. Hij brengt haar terug naar Maastricht om te zien hoe hij voor het eerst in meer dan 30 jaar speelt op het podium.

Bekijk hier alle video's en artikelen van André Rieu: Welcome to My World
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Rieu Welcome to my World of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen