Professors op Pad aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Professors op Pad aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Professors op Pad aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start een nieuw seizoen van Professors op Pad, waarin Pieter van Vollenhoven en zijn collega en goede vriend Joop Schaminée de Nederlandse natuur ontdekken. LocatiesIn de komende weken gaan ze naar de Gelderse Poort, het Lauwersmeer, De Hoge Veluwe, de Oosterschelde, Zuid-Limburg en het Naardermeer. Elke vrijdag om 19:40 uur op NPO 2. RivierduinIn de eerste aflevering staat een bezoek aan het uiterwaardengebied De Gelderse Poort bij Nijmegen aan de Waal op het programma. Het is een bijzonder stukje natuur, met onder andere de hoogste rivierduin in Nederland. VogelsHet gebied is een overstromingsgebied dat bij te hoog water de Waal de ruimte geeft om uit zijn oevers te treden. De tocht van de professors langs de Waal en door het ooibos brengt ze bij de vele vogels die er verblijven en de vele nog bloeiende planten in het najaar. Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven dansen in New York Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanavond start een nieuw seizoen van Professors op Pad, waarin Pieter van Vollenhoven en zijn collega en goede vriend Joop Schaminée de Nederlandse natuur ontdekken.

Locaties
In de komende weken gaan ze naar de Gelderse Poort, het Lauwersmeer, De Hoge Veluwe, de Oosterschelde, Zuid-Limburg en het Naardermeer. Elke vrijdag om 19:40 uur op NPO 2.

Rivierduin
In de eerste aflevering staat een bezoek aan het uiterwaardengebied De Gelderse Poort bij Nijmegen aan de Waal op het programma. Het is een bijzonder stukje natuur, met onder andere de hoogste rivierduin in Nederland.

Vogels
Het gebied is een overstromingsgebied dat bij te hoog water de Waal de ruimte geeft om uit zijn oevers te treden. De tocht van de professors langs de Waal en door het ooibos brengt ze bij de vele vogels die er verblijven en de vele nog bloeiende planten in het najaar.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Professors op Pad
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Professors op Pad of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen