De Kennis van Nu special gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Kennis van Nu special gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Kennis van Nu special gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze speciale uitzending van het wetenschappelijk magazine 'De Kennis van Nu', dat nu vijf jaar bestaat, is een terugblik te zien op een aantal belangrijke wetenschappelijke ontwikkelingen. ActueelOok onderzoeken presentatoren Elisabeth van Nimwegen en Diederik Jekel de meest actuele wetenschappelijke ontwikkelingen. KlimaatexpeditieDe allereerste aflevering van 'De Kennis van Nu' ging over de schadelijke invloed van zitten op onze gezondheid. Verder onder andere een terugblik op de missie van ruimtesonde Rosetta en de klimaatexpeditie naar Antarctica. DiabetesOok aandacht voor de stand van zaken rond diabetes, met een project dat gestart werd in 2016 door Nationaal Icoon 2019 Robin Koops, zelf ook diabetespatiënt. Hoe ver is hij nu met de ontwikkeling van de kunstalvleesklier? Bekijk de historische eerste foto van een zwart gat Bekijk deze video » Jonge genieën staan strak van de spanning wanneer ze Maxima ontmoeten Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In deze speciale uitzending van het wetenschappelijk magazine 'De Kennis van Nu', dat nu vijf jaar bestaat, is een terugblik te zien op een aantal belangrijke wetenschappelijke ontwikkelingen.

Actueel
Ook onderzoeken presentatoren Elisabeth van Nimwegen en Diederik Jekel de meest actuele wetenschappelijke ontwikkelingen.

Klimaatexpeditie
De allereerste aflevering van 'De Kennis van Nu' ging over de schadelijke invloed van zitten op onze gezondheid. Verder onder andere een terugblik op de missie van ruimtesonde Rosetta en de klimaatexpeditie naar Antarctica.

Diabetes
Ook aandacht voor de stand van zaken rond diabetes, met een project dat gestart werd in 2016 door Nationaal Icoon 2019 Robin Koops, zelf ook diabetespatiënt. Hoe ver is hij nu met de ontwikkeling van de kunstalvleesklier?

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Kennis van Nu special of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen