Loes Luca over Huisvrouwen Bestaan Niet 2: "We zijn aan elkaar gewaagd"

Loes Luca over Huisvrouwen Bestaan Niet 2: "We zijn aan elkaar gewaagd"

Loes Luca over <em>Huisvrouwen Bestaan Niet 2</em>: &quot;We zijn aan elkaar gewaagd&quot; Loes Luca en Eva van de Wijdeven spelen glansrollen in de film Huisvrouwen Bestaan Niet 2 en praten erover met Beau van Erven Dorens. "Tijdens het opnemen bestaat er echt een familiegevoel, daarom doe ik ook mee. Daarnaast zijn we aan elkaar gewaagd", aldus Luca. Bekijk het fragment van Beau hierboven. Bekijk ook Cast Huisvrouwen Bestaan Niet over deel twee: 'Vol vetrouwen' Bekijk deze video » Roué Verveer is dol op kerst: "Mensen zijn vergevinsgezind" Bekijk deze video » Boris Johnson reageert op overwinning: "Focussen op prioriteiten Britten" Bekijk deze video »
TV :
Loes Luca over Huisvrouwen Bestaan Niet 2: "We zijn aan elkaar gewaagd"

Loes Luca en Eva van de Wijdeven spelen glansrollen in de film Huisvrouwen Bestaan Niet 2 en praten erover met Beau van Erven Dorens. "Tijdens het opnemen bestaat er echt een familiegevoel, daarom doe ik ook mee. Daarnaast zijn we aan elkaar gewaagd", aldus Luca. Bekijk het fragment van Beau hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Loes Luca over Huisvrouwen Bestaan Niet 2: "We zijn aan elkaar gewaagd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen