Boris Johnson reageert op overwinning: "Focussen op prioriteiten Britten"

Boris Johnson reageert op overwinning: "Focussen op prioriteiten Britten"

<em>Boris Johnson</em> reageert op overwinning: &quot;Focussen op prioriteiten Britten&quot; Boris Johnson zal terugkeren naar Downing Street nadat hij donderdag een groot deel van de Britten achter zich wist te krijgen. Hij reageert: "Niet alle resultaten zijn binnen maar op dit moment kunnen we toch wel stellen dat we een nieuw mandaat hebben gekregen." BrexitJohnson wil de Brexit nu echt gaan doorvoeren en krijgt daar met deze overwinning ook daadwerkelijk de kans voor. "We ga ons land vooruit helpen en ons focussen op de prioriteiten van de Britse mensen." Bekijk zijn hele speech, op beelden van de BBC, hierboven. Bekijk ook Pauw gemist? "Debat Boris Johnson en Jeremy Corbyn was tam" Bekijk deze video »
Nieuws :
Boris Johnson reageert op overwinning: "Focussen op prioriteiten Britten"

Boris Johnson zal terugkeren naar Downing Street nadat hij donderdag een groot deel van de Britten achter zich wist te krijgen. Hij reageert: "Niet alle resultaten zijn binnen maar op dit moment kunnen we toch wel stellen dat we een nieuw mandaat hebben gekregen."

Brexit
Johnson wil de Brexit nu echt gaan doorvoeren en krijgt daar met deze overwinning ook daadwerkelijk de kans voor. "We ga ons land vooruit helpen en ons focussen op de prioriteiten van de Britse mensen." Bekijk zijn hele speech, op beelden van de BBC, hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boris Johnson reageert op overwinning: "Focussen op prioriteiten Britten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen