Prinses Beatrix waait bijna weg op Saba: bekijk de beelden

Prinses Beatrix waait bijna weg op Saba: bekijk de beelden

Prinses Beatrix waait bijna weg op Saba: bekijk de beelden Als Prinses Beatrix hoopte dat ze lekker van het mooie weer in het Caribisch gebied kon gaan genieten, kwam ze bedrogen uit. PonchoBij aankomst in Saba waren de weergoden haar namelijk allerminst goed gezind: het regende en waaide flink. Gelukkig droeg onze voormalige vorstin een poncho en waren er uiteraard wat galante heren aanwezig die haar drooghielden met een paraplu. Bekijk de beelden, die regeringsvliegtuigdeskundige Menno Swart op zijn Twitterpagina plaatste, hierboven. Bekijk ook Bijzonder geschenk voor Prinses Beatrix: "Ik vind het een heel orgineel cadeau" Bekijk deze video » Boris Johnson reageert op overwinning: "Focussen op prioriteiten Britten" Bekijk deze video »
Royals :
Prinses Beatrix waait bijna weg op Saba: bekijk de beelden

Als Prinses Beatrix hoopte dat ze lekker van het mooie weer in het Caribisch gebied kon gaan genieten, kwam ze bedrogen uit.

Poncho
Bij aankomst in Saba waren de weergoden haar namelijk allerminst goed gezind: het regende en waaide flink. Gelukkig droeg onze voormalige vorstin een poncho en waren er uiteraard wat galante heren aanwezig die haar drooghielden met een paraplu. Bekijk de beelden, die regeringsvliegtuigdeskundige Menno Swart op zijn Twitterpagina plaatste, hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prinses Beatrix waait bijna weg op Saba: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV