Davina Michelle wordt jurylid in We Want More!: "Dit is te gek"

Davina Michelle wordt jurylid in We Want More!: "Dit is te gek"

Davina Michelle wordt jurylid in <em>We Want More!</em>: &quot;Dit is te gek&quot; Davina Michelle wordt jurylid in het nieuwe SBS6-programma We Want More! "Toen ik gevraagd werd dacht ik, dit is wel te gek!" UitdagingZe ziet het als een uitdaging. "Ik houd van nieuwe dingen doen, van mezelf ontwikkelen", aldus de hitzangeres. We Want More! is een zangprogramma waarin kandidaten vier van de vijf juryleden moeten overtuigen van hun zangtalent, om daarmee een ronde verder te komen. Naast Michelle zal ook Trijntje Oosterhuis plaatsnemen in de jury. De overige drie leden worden op een later moment bekend gemaakt. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Davina Michelle ontvangt gouden plaat voor Better Now Bekijk deze video » Prinses Beatrix waait bijna weg op Saba: bekijk de beelden Bekijk deze video » Buienradar: veel regen met in noorden kans op natte sneeuw Bekijk deze video »
TV :
Davina Michelle wordt jurylid in We Want More!: "Dit is te gek"

Davina Michelle wordt jurylid in het nieuwe SBS6-programma We Want More! "Toen ik gevraagd werd dacht ik, dit is wel te gek!"

Uitdaging
Ze ziet het als een uitdaging. "Ik houd van nieuwe dingen doen, van mezelf ontwikkelen", aldus de hitzangeres. We Want More! is een zangprogramma waarin kandidaten vier van de vijf juryleden moeten overtuigen van hun zangtalent, om daarmee een ronde verder te komen. Naast Michelle zal ook Trijntje Oosterhuis plaatsnemen in de jury. De overige drie leden worden op een later moment bekend gemaakt. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Davina Michelle wordt jurylid in We Want More!: "Dit is te gek" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen