Geert Wilders over aankomende Brexit: "Geweldig nieuws"

Geert Wilders over aankomende Brexit: "Geweldig nieuws"

Geert Wilders over aankomende <em>Brexit</em>: &quot;Geweldig nieuws&quot; Verschillende politieke leiders hebben gereageerd op de enorme winst die Boris Johnson donderdag behaalde tijdens de Britse verkiezingen. Zo ook PVV-leider Geert Wilders. Hij laat weten blij te zijn met de uitslag en noemt het geweldig nieuws. Nexit"Meer landen zullen volgen", aldus Wilders, die ook nog een tweet verstuurde met de duidelijke boodschap NEXIT! Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hierboven. Boris Johnson reageert op overwinning: "Focussen op prioriteiten Britten" Bekijk deze video » Angela de Jong: "Matthijs stopt in maart met DWDD maar programma gaat door" Bekijk deze video »
TV :
Geert Wilders over aankomende Brexit: "Geweldig nieuws"

Verschillende politieke leiders hebben gereageerd op de enorme winst die Boris Johnson donderdag behaalde tijdens de Britse verkiezingen. Zo ook PVV-leider Geert Wilders. Hij laat weten blij te zijn met de uitslag en noemt het geweldig nieuws.

Nexit
"Meer landen zullen volgen", aldus Wilders, die ook nog een tweet verstuurde met de duidelijke boodschap NEXIT! Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Geert Wilders over aankomende Brexit: "Geweldig nieuws" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV