Samantha de Jong zingt nummer van André Hazes

Samantha de Jong zingt nummer van André Hazes

Samantha de Jong zingt nummer van <em>André Hazes</em> Samantha de Jong maakt een tochtje met haar nieuwe vlam en grijpt dat moment aan om haar zangkunsten te laten horen. Uit volle borst zingt ze mee met het nummer Wat 'n ander ook zegt van André Hazes. Eigen wegHet nummer zal niet zomaar gekozen zijn want Barbie, zoals we haar ook wel kennen, plaatst regelmatig teksten van gelijke strekking op haar Instagrampagina. Hiermee laat ze eigenlijk weten volledig haar eigen weg te gaan. "Want wat een ander ook zegt, nee het kan me echt niet schelen", aldus het nummer. Bekijk het fragment van De Jong hierboven en beluister of ze zich kan meten met Hazes. Samantha de Jong over Duindorp-rellen: "Niemand pakt onze traditie af" Bekijk deze video » Samantha de Jong wil voetjevrijen met haar nieuwe lover Bekijk deze video » Prinses Beatrix waait bijna weg op Saba: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Show :
Samantha de Jong zingt nummer van André Hazes

Samantha de Jong maakt een tochtje met haar nieuwe vlam en grijpt dat moment aan om haar zangkunsten te laten horen. Uit volle borst zingt ze mee met het nummer Wat 'n ander ook zegt van André Hazes.

Eigen weg
Het nummer zal niet zomaar gekozen zijn want Barbie, zoals we haar ook wel kennen, plaatst regelmatig teksten van gelijke strekking op haar Instagrampagina. Hiermee laat ze eigenlijk weten volledig haar eigen weg te gaan. "Want wat een ander ook zegt, nee het kan me echt niet schelen", aldus het nummer. Bekijk het fragment van De Jong hierboven en beluister of ze zich kan meten met Hazes.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samantha de Jong zingt nummer van André Hazes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen