Angela de Jong: "Matthijs stopt in maart met DWDD maar programma gaat door"

Angela de Jong: "Matthijs stopt in maart met DWDD maar programma gaat door"

<em>Angela de Jong</em>: &quot;Matthijs stopt in maart met <em>DWDD</em> maar programma gaat door&quot; "Het is de verwachting dat Matthijs van Nieuwkerk in maart zijn laatste De Wereld Draait Door presenteert", zegt Angela de Jong. DWDD gaat doorZe vervolgt: "Dat hij stopt met het programma, daar zijn ze bij de NPO wel van overtuigd." De tv-recensente denkt overigens dat DWDD ook na zijn vertrek gewoon blijft bestaan. "Het is een onwijs succesvolle show en je zou gek zijn als je die de nek omdraait." OpvolgersHet zou De Jong niet verbazen wanneer Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven, die binnenkort debuteren op de late avond, de plek van Matthijs gaan innemen: "Die hebben allebei het DWDD-DNA." Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hierboven. Gaat Matthijs van Nieuwkerk stoppen met De Wereld Draait Door? Bekijk deze video » Prinses Beatrix waait bijna weg op Saba: bekijk de beelden Bekijk deze video » Davina Michelle wordt jurylid in We Want More!: "Dit is te gek" Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong: "Matthijs stopt in maart met DWDD maar programma gaat door"

"Het is de verwachting dat Matthijs van Nieuwkerk in maart zijn laatste De Wereld Draait Door presenteert", zegt Angela de Jong.

DWDD gaat door
Ze vervolgt: "Dat hij stopt met het programma, daar zijn ze bij de NPO wel van overtuigd." De tv-recensente denkt overigens dat DWDD ook na zijn vertrek gewoon blijft bestaan. "Het is een onwijs succesvolle show en je zou gek zijn als je die de nek omdraait."

Opvolgers
Het zou De Jong niet verbazen wanneer Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven, die binnenkort debuteren op de late avond, de plek van Matthijs gaan innemen: "Die hebben allebei het DWDD-DNA." Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong: "Matthijs stopt in maart met DWDD maar programma gaat door" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen