Nederland bereikt finale WK Handbal: bekijk laatste punt en feestvreugde

Nederland bereikt finale WK Handbal: bekijk laatste punt en feestvreugde

Nederland bereikt finale <em>WK Handbal</em>: bekijk laatste punt en feestvreugde Na een belabberde start aan het WK en een paar flinke hobbels onderweg, hebben de Nederlandse handbaldames zich weten te plaatsen voor de finale van het wereldkampioenschap handbal. In een zinderende halve finale werd Rusland verslagen met 32-33. Zondagmiddag is de finale van het WK handbal live op tv Laura van der HeijdenIn de absolute slotfase staat het 32-32 gelijk als Nederland ten aanval trekt. Laura van der Heijden maakt de verlossende 32-33, maar de wedstrijd is nog niet voorbij. De Russen komen op het Nederlandse doel af, maar hun inzet gaat naast. En dan is het duidelijk: Nederland haalt de finale. Na het laatste fluitsignaal barst de feestvreugde los. Bekijk het laatste punt en de feestvreugde hierboven. Samenvatting Denemarken - Nederland (WK Handbal) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Zuid-Korea (WK Handbal) Bekijk deze video » Handbalsters worden helemaal gek van vreugde na bereiken halve finale Bekijk deze video »
Sport :
Nederland bereikt finale WK Handbal: bekijk laatste punt en feestvreugde

Na een belabberde start aan het WK en een paar flinke hobbels onderweg, hebben de Nederlandse handbaldames zich weten te plaatsen voor de finale van het wereldkampioenschap handbal. In een zinderende halve finale werd Rusland verslagen met 32-33.

Zondagmiddag is de finale van het WK handbal live op tv

Laura van der Heijden
In de absolute slotfase staat het 32-32 gelijk als Nederland ten aanval trekt. Laura van der Heijden maakt de verlossende 32-33, maar de wedstrijd is nog niet voorbij. De Russen komen op het Nederlandse doel af, maar hun inzet gaat naast. En dan is het duidelijk: Nederland haalt de finale. Na het laatste fluitsignaal barst de feestvreugde los.

Bekijk het laatste punt en de feestvreugde hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nederland bereikt finale WK Handbal: bekijk laatste punt en feestvreugde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen