Herman Finkers over ziekte: "Dodelijke ziekte is chronische aandoening geworden"

Herman Finkers over ziekte: "Dodelijke ziekte is chronische aandoening geworden"

<em>Herman Finkers</em> over ziekte: &quot;Dodelijke ziekte is <em>chronische aandoening</em> geworden&quot; Herman Finkers maakte enige jaren geleden bekend dat hij lijdt aan lymfatische leukemie. Donderdagavond vertelde hij Matthijs van Nieuwkerk hoe het nu met hem gaat: "Ik maak een hele diepe buiging voor de medische wetenschap." MazzelHij vervolgt: "De onderzoekers zoeken voortdurend naar een speld in een hooiberg en die vinden ze ook geregeld. Ze zijn er nu in geslaagd om van een dodelijke ziekte een chronische aandoening te maken." De cabaretier stelt daarnaast dat hij ook de nodige mazzel heeft. Bekijk het fragment van De Wereld Draait Door hierboven. Bekijk ook Prinses Beatrix waait bijna weg op Saba: bekijk de beelden Bekijk deze video » Angela de Jong: "Matthijs stopt in maart met DWDD maar programma gaat door" Bekijk deze video » 10 jaar Mark Rutte: "Visie ontbreekt" Bekijk deze video »
TV :
Herman Finkers over ziekte: "Dodelijke ziekte is chronische aandoening geworden"

Herman Finkers maakte enige jaren geleden bekend dat hij lijdt aan lymfatische leukemie. Donderdagavond vertelde hij Matthijs van Nieuwkerk hoe het nu met hem gaat: "Ik maak een hele diepe buiging voor de medische wetenschap."

Mazzel
Hij vervolgt: "De onderzoekers zoeken voortdurend naar een speld in een hooiberg en die vinden ze ook geregeld. Ze zijn er nu in geslaagd om van een dodelijke ziekte een chronische aandoening te maken." De cabaretier stelt daarnaast dat hij ook de nodige mazzel heeft. Bekijk het fragment van De Wereld Draait Door hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Herman Finkers over ziekte: "Dodelijke ziekte is chronische aandoening geworden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen