Tess Wester huilt tranen van vreugde na bereiken finale WK Handbal

Tess Wester huilt tranen van vreugde na bereiken finale WK Handbal

<em>Tess Wester</em> huilt tranen van vreugde na bereiken finale <em>WK Handbal</em> De Nederlandse handbalvrouwen zijn volledig door het dolle na het bereiken van de finale van het WK Handbal. Rusland werd na een zenuwslopende wedstrijd verslagen met 32-33, en dat brengt een hoop ontlading met zich mee. Doelvrouw Tess Wester laat haar tranen - van vreugde - de vrije loop na de zinderende strijd. De finale van het WK Handbal is zondag om 12.30 uur te zien op Ziggo Sport. Bekijk de beelden van de huilende Tess Wester hierboven. Nederland bereikt finale WK Handbal: bekijk laatste punt en feestvreugde Bekijk deze video » Estavana Polman dolblij na halve finale WK Handbal: "Wauw! Wat een wedstrijd!" Bekijk deze video » Lois Abbingh na bereiken finale WK Handbal: "Niemand kan ons verslaan" Bekijk deze video »
Sport :
Tess Wester huilt tranen van vreugde na bereiken finale WK Handbal

De Nederlandse handbalvrouwen zijn volledig door het dolle na het bereiken van de finale van het WK Handbal. Rusland werd na een zenuwslopende wedstrijd verslagen met 32-33, en dat brengt een hoop ontlading met zich mee. Doelvrouw Tess Wester laat haar tranen - van vreugde - de vrije loop na de zinderende strijd.

De finale van het WK Handbal is zondag om 12.30 uur te zien op Ziggo Sport. Bekijk de beelden van de huilende Tess Wester hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tess Wester huilt tranen van vreugde na bereiken finale WK Handbal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen