Liquidatie Amstelveen: "Doffe knallen"

Liquidatie Amstelveen: "Doffe knallen"

Liquidatie Amstelveen: "Doffe knallen" Amstelveen werd donderavond opgeschrikt door een brute liquidatie, waarbij een 39-jarige man om het leven kwam. Getuigen vertellen nu hun verhaal: "Je hoorde een paar doffe knallen er was snel paniek", aldus een man die vlakbij was. Een andere vrouw vertelt dat het zoontje van de dader zei: "Mijn papa is dood." Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Dode bij schietpartij in Amstelveen: politie doet onderzoek Bekijk deze video » Man wordt voor de neus van een kleuter doodgeschoten in Amstelveen Bekijk deze video » Buienradar: veel regen met in noorden kans op natte sneeuw Bekijk deze video »
TV :
Liquidatie Amstelveen: "Doffe knallen"

Amstelveen werd donderavond opgeschrikt door een brute liquidatie, waarbij een 39-jarige man om het leven kwam. Getuigen vertellen nu hun verhaal: "Je hoorde een paar doffe knallen er was snel paniek", aldus een man die vlakbij was. Een andere vrouw vertelt dat het zoontje van de dader zei: "Mijn papa is dood." Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Liquidatie Amstelveen: "Doffe knallen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen