Samenvatting Rusland - Nederland (halve finale WK Handbal)

Samenvatting Rusland - Nederland (halve finale WK Handbal)

Samenvatting <em>Rusland - Nederland</em> (halve finale WK Handbal) De Nederlandse handbalvrouwen hebben het dan toch geflikt: door Rusland te verslaan, staan ze in de finale van het WK Handbal. Dat ging echter niet zonder slag of stoot, want de wedstrijd bleef tot de laatste seconden spannend. Wisselvallig WKUiteindelijk trok Nederland aan het langste eind: Laura van der Heijden maakte een halve minuut voor het eindsignaal de 32-33, en dat bleek ook de eindstand te zijn. Het is het zoveelste hoofdstuk in het wisselvallige WK van Oranje, dat begon met een nederlaag, maar ook zeges op toplanden als Servië en Noorwegen bevat. De finale van het WK Handbal is zondag om 12.30 uur te zien op Ziggo Sport. Bekijk de samenvatting van Rusland - Nederland hierboven.. Nederland bereikt finale WK Handbal: bekijk laatste punt en feestvreugde Bekijk deze video » Estavana Polman dolblij na halve finale WK Handbal: "Wauw! Wat een wedstrijd!" Bekijk deze video » Lois Abbingh na bereiken finale WK Handbal: "Niemand kan ons verslaan" Bekijk deze video »
Sport :
Samenvatting Rusland - Nederland (halve finale WK Handbal)

De Nederlandse handbalvrouwen hebben het dan toch geflikt: door Rusland te verslaan, staan ze in de finale van het WK Handbal. Dat ging echter niet zonder slag of stoot, want de wedstrijd bleef tot de laatste seconden spannend.

Wisselvallig WK
Uiteindelijk trok Nederland aan het langste eind: Laura van der Heijden maakte een halve minuut voor het eindsignaal de 32-33, en dat bleek ook de eindstand te zijn. Het is het zoveelste hoofdstuk in het wisselvallige WK van Oranje, dat begon met een nederlaag, maar ook zeges op toplanden als Servië en Noorwegen bevat.

De finale van het WK Handbal is zondag om 12.30 uur te zien op Ziggo Sport. Bekijk de samenvatting van Rusland - Nederland hierboven..

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Rusland - Nederland (halve finale WK Handbal) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen