Hilarische beelden WK Handbal: Angela Malestein dacht dat Rusland gelijk maakte

Hilarische beelden WK Handbal: Angela Malestein dacht dat Rusland gelijk maakte

Hilarische beelden <em>WK Handbal</em>: Angela Malestein dacht dat Rusland gelijk maakte In de laatste seconden van de halve finale van het WK Handbal, bij een 32-33 voorsprong voor Nederland, trok Rusland nog één keer ten aanval. De bal vloog in het zijnet, maar op de bank is te zien hoe Angela Malestein denkt dat de bal in het doel ploft. Ze kan haar teleurstelling niet verbergen, maar schrikt op als haar ploeggenoten juichend van de bank stormen. De finale van het WK Handbal is op zondag 15 december om 12.30 uur te zien op Ziggo Sport. Bekijk het hilarische fragment met Angela Malestein hierboven. Nederland bereikt finale WK Handbal: bekijk laatste punt en feestvreugde Bekijk deze video » Estavana Polman dolblij na halve finale WK Handbal: "Wauw! Wat een wedstrijd!" Bekijk deze video » Samenvatting Rusland - Nederland (halve finale WK Handbal) Bekijk deze video »
Sport :
Hilarische beelden WK Handbal: Angela Malestein dacht dat Rusland gelijk maakte

In de laatste seconden van de halve finale van het WK Handbal, bij een 32-33 voorsprong voor Nederland, trok Rusland nog één keer ten aanval. De bal vloog in het zijnet, maar op de bank is te zien hoe Angela Malestein denkt dat de bal in het doel ploft. Ze kan haar teleurstelling niet verbergen, maar schrikt op als haar ploeggenoten juichend van de bank stormen.

De finale van het WK Handbal is op zondag 15 december om 12.30 uur te zien op Ziggo Sport. Bekijk het hilarische fragment met Angela Malestein hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarische beelden WK Handbal: Angela Malestein dacht dat Rusland gelijk maakte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen