Verdachte aangehouden voor dreigen met explosief Station Amsterdam Sloterdijk

Verdachte aangehouden voor dreigen met explosief Station Amsterdam Sloterdijk

Verdachte aangehouden voor dreigen met explosief <em>Station Amsterdam Sloterdijk</em> Op Station Sloterdijk is een man aangehouden vanwege het dreigen met een explosief. Hij is geblinddoekt afgevoerd. Station afgeslotenEr was flink wat politie op de been en enige tijd was niet duidelijk wat er precies aan de hand was. Uiteindelijk bleek de verdachte niet daadwerkelijk een explosief bij zich te hebben. Het zekere voor het onzekere werd echter genomen en het NS-station werd enige tijd volledig afgesloten. "Nu is de situatie weer veilig", aldus de politie. Op beelden van NH Nieuws is te zien hoe de verdachte wordt weggevoerd door de politie. Bekijk ook Herman Finkers over ziekte: "Dodelijke ziekte is chronische aandoening geworden" Bekijk deze video » Liquidatie Amstelveen: "Doffe knallen" Bekijk deze video » Samenvatting Rusland - Nederland (halve finale WK Handbal) Bekijk deze video »
Nieuws :
Verdachte aangehouden voor dreigen met explosief Station Amsterdam Sloterdijk

Op Station Sloterdijk is een man aangehouden vanwege het dreigen met een explosief. Hij is geblinddoekt afgevoerd.

Station afgesloten
Er was flink wat politie op de been en enige tijd was niet duidelijk wat er precies aan de hand was. Uiteindelijk bleek de verdachte niet daadwerkelijk een explosief bij zich te hebben. Het zekere voor het onzekere werd echter genomen en het NS-station werd enige tijd volledig afgesloten. "Nu is de situatie weer veilig", aldus de politie. Op beelden van NH Nieuws is te zien hoe de verdachte wordt weggevoerd door de politie.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Verdachte aangehouden voor dreigen met explosief Station Amsterdam Sloterdijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen