Doutzen Kroes & Nikkie Tutorials gaan los op suikerbrood

Doutzen Kroes & Nikkie Tutorials gaan los op suikerbrood

Doutzen Kroes &amp; <em>Nikkie Tutorials</em> gaan los op suikerbrood Doutzen Kroes nodigde deze week Nikkie de Jager, ook wel bekend als Nikkie Tutorials, uit in Friesland. Ze praten over het gebruik van make-up en hoe de carrière van De Jager van de grond kwam. Ook genieten ze samen van een typische Friese lekkernij: suikerbrood. Bekijk de video van Doutzen Diaries hierboven. Bekijk ook Doutzen Kroes deelt bijzondere beelden uit haar jeugd Bekijk deze video » Buienradar: veel regen met in noorden kans op natte sneeuw Bekijk deze video » Angela de Jong: "Matthijs stopt in maart met DWDD maar programma gaat door" Bekijk deze video »
Show :
Doutzen Kroes & Nikkie Tutorials gaan los op suikerbrood

Doutzen Kroes nodigde deze week Nikkie de Jager, ook wel bekend als Nikkie Tutorials, uit in Friesland. Ze praten over het gebruik van make-up en hoe de carrière van De Jager van de grond kwam. Ook genieten ze samen van een typische Friese lekkernij: suikerbrood. Bekijk de video van Doutzen Diaries hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Doutzen Kroes & Nikkie Tutorials gaan los op suikerbrood of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen