Spetterende actiefilm 6 Underground vanaf vandaag (13 december) te zien op Netflix

Spetterende actiefilm 6 Underground vanaf vandaag (13 december) te zien op Netflix

Spetterende actiefilm <em>6 Underground</em> vanaf vandaag (13 december) te zien op <em>Netflix</em> Naast een aantal prestigieuze Oscarkandidaten (The Irishman, Marriage Story, The Two Popes) komt Netflix in de laatste maanden van het jaar ook met een spetterende actiefilm van regisseur Michael Bay. Ryan Reynolds vertolkt de hoofdrol in 6 Underground. MiljardairsReynolds is één van de zes miljardairs die hun eigen dood in scène hebben gezet, en nu hebben besloten om met elkaar samen te gaan werken. Samen zullen ze proberen criminaliteit uit de wereld te verbannen en zo een betere toekomst voor de aardbewoners te garanderen. Deze film biedt precies wat je verwacht van regisseur Bay (Bad Boys, The Rock, Transformers): veel explosies en spectaculaire actie. De film 6 Underground is vanaf vandaag (13 december) te streamen op Netflix. Bekijk de laatste trailer van 6 Underground hierboven. Bekijk hier de nieuwe trailer van de film Pokémon Detective Pikachu Bekijk deze video » Taylor Swift strikt RuPaul, Katy Perry en Ryan Reynolds voor nieuwe videoclip Bekijk deze video »
Film :
Spetterende actiefilm 6 Underground vanaf vandaag (13 december) te zien op Netflix

Naast een aantal prestigieuze Oscarkandidaten (The Irishman, Marriage Story, The Two Popes) komt Netflix in de laatste maanden van het jaar ook met een spetterende actiefilm van regisseur Michael Bay. Ryan Reynolds vertolkt de hoofdrol in 6 Underground.

Miljardairs
Reynolds is één van de zes miljardairs die hun eigen dood in scène hebben gezet, en nu hebben besloten om met elkaar samen te gaan werken. Samen zullen ze proberen criminaliteit uit de wereld te verbannen en zo een betere toekomst voor de aardbewoners te garanderen. Deze film biedt precies wat je verwacht van regisseur Bay (Bad Boys, The Rock, Transformers): veel explosies en spectaculaire actie.

De film 6 Underground is vanaf vandaag (13 december) te streamen op Netflix. Bekijk de laatste trailer van 6 Underground hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spetterende actiefilm 6 Underground vanaf vandaag (13 december) te zien op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV