Angela de Jong vermoedt einde van Ladies Night door aanwezigheid Patty Brard

Angela de Jong vermoedt einde van Ladies Night door aanwezigheid Patty Brard

<em>Angela de Jong</em> vermoedt einde van <em>Ladies Night</em> door aanwezigheid Patty Brard Angela de Jong begint sterk te vermoeden dat het einde van Ladies Night nabij is. Deze week schoof zelfs Patty Brard aan bij de talkshow voor vrouwen, en dat is volgens De Jong een teken aan de wand. "Als Patty aan het programma wordt toegevoegd, is het ongeveer een aangekondigde dood." Overigens vindt De Jong dat spijtig, want volgens haar is het programma erg goed gemaakt. Bekijk de video met Angela de Jong hierboven. Angela de Jong: "Edsilia Rombley moet vóór Songfestival aan haar Engels werken" Bekijk deze video » Angela de Jong niet enthousiast over cast Dancing On Ice Bekijk deze video » Angela de Jong: "Matthijs stopt in maart met DWDD maar programma gaat door" Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong vermoedt einde van Ladies Night door aanwezigheid Patty Brard

Angela de Jong begint sterk te vermoeden dat het einde van Ladies Night nabij is. Deze week schoof zelfs Patty Brard aan bij de talkshow voor vrouwen, en dat is volgens De Jong een teken aan de wand. "Als Patty aan het programma wordt toegevoegd, is het ongeveer een aangekondigde dood." Overigens vindt De Jong dat spijtig, want volgens haar is het programma erg goed gemaakt.

Bekijk de video met Angela de Jong hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong vermoedt einde van Ladies Night door aanwezigheid Patty Brard of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen