Angela de Jong: "Kwestie-Bridget Maasland is oorlog tussen Shownieuws en Boulevard"

Angela de Jong: "Kwestie-Bridget Maasland is oorlog tussen Shownieuws en Boulevard"

<em>Angela de Jong</em>: &quot;Kwestie-Bridget Maasland is oorlog tussen <em>Shownieuws</em> en <em>Boulevard</em>&quot; Net toen je dacht ieders mening wel gehoord te hebben over de rechtszaak die Bridget Maasland aanspande tegen Privé, komt Angela de Jong er nog even overheen. Volgens de tv-criticus is er sprake van een heuse oorlog tussen Shownieuws en RTL Boulevard. Smijten met modderVoor liefhebbers van de showbizz-rubrieken is het echter de mooiste tijd van het jaar, want zelden is er zo met modder gesmeten als nu het geval is. Dat komt natuurlijk vooral door het feit dat Evert Santegoeds, hoofdredacteur van de Privé, één van de vaste presentator van Shownieuws is, terwijl Maasland regelmatig opdraaft als presentatrice van RTL Boulevard. Bekijk de mening van Angela de Jong over de kwestie-Bridget Maasland hierboven. Evert Santegoeds: "50 mensen zagen Bridget Maasland in 2014 zoenen met André Hazes" Bekijk deze video » Woedende Bridget Maasland in de rechtszaal: "Ik word als sloerie neergezet" Bekijk deze video » Bridget Maasland vs. Privé: "Ik heb er alle vertrouwen in, nu is het allemaal aan de rechter" Bekijk deze video »
Entertainment :
Angela de Jong: "Kwestie-Bridget Maasland is oorlog tussen Shownieuws en Boulevard"

Net toen je dacht ieders mening wel gehoord te hebben over de rechtszaak die Bridget Maasland aanspande tegen Privé, komt Angela de Jong er nog even overheen. Volgens de tv-criticus is er sprake van een heuse oorlog tussen Shownieuws en RTL Boulevard.

Smijten met modder
Voor liefhebbers van de showbizz-rubrieken is het echter de mooiste tijd van het jaar, want zelden is er zo met modder gesmeten als nu het geval is. Dat komt natuurlijk vooral door het feit dat Evert Santegoeds, hoofdredacteur van de Privé, één van de vaste presentator van Shownieuws is, terwijl Maasland regelmatig opdraaft als presentatrice van RTL Boulevard.

Bekijk de mening van Angela de Jong over de kwestie-Bridget Maasland hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong: "Kwestie-Bridget Maasland is oorlog tussen Shownieuws en Boulevard" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen