Beveiligingscamera-hacker spreekt doodsbang meisje toe: "Ik ben je beste vriend"

Beveiligingscamera-hacker spreekt doodsbang meisje toe: "Ik ben je beste vriend"

<em>Beveiligingscamera-hacker</em> spreekt doodsbang meisje toe: &quot;Ik ben je beste vriend&quot; Een Amerikaanse meisje (8) staat in haar slaapkamer en wordt plotseling toegesproken door een onbekende man via de beveiligingscamera. Het doodsbange meisje snapt het niet en roept haar mama. De hacker van de camera zegt dat hij de kerstman is: "Ik ben je beste vriend." Deze beelden zijn gedeeld door een moeder in de Verenigde Staten. De stem is onbekend bij de familie, de moeder denkt dat de camera is gehackt. De politie doet onderzoek naar de zaak. Bekijk hierboven de misselijkmakende beelden van het doodsbange meisje, die De Telegraaf deelt. Dode bij schietpartij in Amstelveen: politie doet onderzoek Bekijk deze video » Zelfgemaakte vuurwerkbom gegooid naar Duindorpse politie Bekijk deze video » Man wordt voor de neus van een kleuter doodgeschoten in Amstelveen Bekijk deze video » Verdachte aangehouden voor dreigen met explosief Station Amsterdam Sloterdijk Bekijk deze video »
Nieuws :
Beveiligingscamera-hacker spreekt doodsbang meisje toe: "Ik ben je beste vriend"

Een Amerikaanse meisje (8) staat in haar slaapkamer en wordt plotseling toegesproken door een onbekende man via de beveiligingscamera. Het doodsbange meisje snapt het niet en roept haar mama.

De hacker van de camera zegt dat hij de kerstman is: "Ik ben je beste vriend." Deze beelden zijn gedeeld door een moeder in de Verenigde Staten. De stem is onbekend bij de familie, de moeder denkt dat de camera is gehackt. De politie doet onderzoek naar de zaak.

Bekijk hierboven de misselijkmakende beelden van het doodsbange meisje, die De Telegraaf deelt.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beveiligingscamera-hacker spreekt doodsbang meisje toe: "Ik ben je beste vriend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen