WK Handbal: Nederland viert feest in kleedkamer na winst op Rusland

WK Handbal: Nederland viert feest in kleedkamer na winst op Rusland

<em>WK Handbal</em>: Nederland viert feest in kleedkamer na winst op Rusland De Nederlandse handbaldames waren op het veld al duidelijk door het dolle heen na het bereiken van de finale van het WK Handbal, en in de kleedkamer wordt het feest nog even vrolijk doorgezet. De voltallige selectie zingt uit volle borst mee en springt en danst door de kleedkamer. Prachtige beelden. Bekijk de beelden van het feestende Oranje hierboven. Nederland bereikt finale WK Handbal: bekijk laatste punt en feestvreugde Bekijk deze video » Samenvatting Rusland - Nederland (halve finale WK Handbal) Bekijk deze video » WK Handbal: Spanje is tegenstander van Nederland in finale Bekijk deze video »
Sport :
WK Handbal: Nederland viert feest in kleedkamer na winst op Rusland

De Nederlandse handbaldames waren op het veld al duidelijk door het dolle heen na het bereiken van de finale van het WK Handbal, en in de kleedkamer wordt het feest nog even vrolijk doorgezet. De voltallige selectie zingt uit volle borst mee en springt en danst door de kleedkamer. Prachtige beelden.

Bekijk de beelden van het feestende Oranje hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op WK Handbal: Nederland viert feest in kleedkamer na winst op Rusland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen