Donny Roelvink en vriendin Janice willen samenwonen: "We rijden 5 keer per week op en neer"

Donny Roelvink en vriendin Janice willen samenwonen: "We rijden 5 keer per week op en neer"

<em>Donny Roelvink</em> en vriendin <em>Janice</em> willen samenwonen: &quot;We rijden 5 keer per week op en neer&quot; Donny Roelvink (21) en zijn vriendin Janice Blok (28) hebben het erg gezellig samen. Dat kun je zien in de eerste video die het koppel op Instagram deelt. De volgende stapIn deze video beantwoorden ze vragen die ze van hun volgers hebben gekregen. De belangrijkste vraag of ze partners zijn, beantwoordt het stel met een dikke smakkerd. Maar het stelletje vertelt ook dat ze al aan het nadenken zijn over de volgende stap in hun leven: samenwonen. Bekijk hierboven de eerste video van Donny en Janice samen. Dancing on Ice-journaal: Donny Roelvink en Sabine Uitslag Bekijk deze video » Donny Roelvink hard aan het trainen voor Dancing on Ice Bekijk deze video » Huiskamer Donny Roelvink omgetoverd tot kerstparadijs Bekijk deze video »
Entertainment :
Donny Roelvink en vriendin Janice willen samenwonen: "We rijden 5 keer per week op en neer"

Donny Roelvink (21) en zijn vriendin Janice Blok (28) hebben het erg gezellig samen. Dat kun je zien in de eerste video die het koppel op Instagram deelt.

De volgende stap
In deze video beantwoorden ze vragen die ze van hun volgers hebben gekregen. De belangrijkste vraag of ze partners zijn, beantwoordt het stel met een dikke smakkerd. Maar het stelletje vertelt ook dat ze al aan het nadenken zijn over de volgende stap in hun leven: samenwonen.

Bekijk hierboven de eerste video van Donny en Janice samen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donny Roelvink en vriendin Janice willen samenwonen: "We rijden 5 keer per week op en neer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen