BBC-serie Dracula vanaf 4 januari te zien op Netflix

BBC-serie Dracula vanaf 4 januari te zien op Netflix

BBC-serie <em>Dracula</em> vanaf 4 januari te zien op Netflix Op zaterdag 4 januari voegt Netflix de nieuwe BBC/Netflix-serie Dracula toe aan haar aanbod. Bekijk hier de eerste teaser van de serie. De Deense acteur Claes Bang zal Dracula spelen, terwijl John Heffernan de rol van Jonathan Harker speelt. De serie, van de bedenkers van Sherlock, is op 1, 2 en 3 januari al te zien op BBC One en is op 4 januari op Netflix te zien. Bekijk de trailer van Dracula hierboven. Netflix maakt releasedatum La Casa de Papel 4 bekend Bekijk deze video » Bekijk nieuwe beelden van Ares: de eerste Nederlandse Netflix Original Bekijk deze video »
Serie :
BBC-serie Dracula vanaf 4 januari te zien op Netflix

Op zaterdag 4 januari voegt Netflix de nieuwe BBC/Netflix-serie Dracula toe aan haar aanbod. Bekijk hier de eerste teaser van de serie. De Deense acteur Claes Bang zal Dracula spelen, terwijl John Heffernan de rol van Jonathan Harker speelt. De serie, van de bedenkers van Sherlock, is op 1, 2 en 3 januari al te zien op BBC One en is op 4 januari op Netflix te zien.

Bekijk de trailer van Dracula hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op BBC-serie Dracula vanaf 4 januari te zien op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen