Kim Holland: ''Jongeren zijn te bang om te experimenteren met seks''

Kim Holland: ''Jongeren zijn te bang om te experimenteren met seks''

Kim Holland: ''Jongeren zijn te bang om te experimenteren met seks'' Naar aanleiding van de docu Mijn seks is stuk van maker Lize Korpershoek bespreken Jeroen Holtrop en Kim Holland waarom jongeren tegenwoordig steeds minder seks hebben. Hoe komt dit en vooral: hoe kunnen we het weer leuker maken? Kim geeft tips en legt uit dat experimenteren key is. Net zoals het kennen van je eigen grenzen. ''Het is belangrijk dat je er allebei lekker bij voelt'' probeert Kim duidelijk te maken. Bekijk hierboven het interview met Kim Holland in de video van De Telegraaf. Kim Holland krijgt het warm van alle 'lieve en sexy' berichten voor 50e verjaardag Bekijk deze video » Gaat Dennis Schouten in een pornofilm van Kim Holland spelen? Bekijk deze video »
Entertainment :
Kim Holland: ''Jongeren zijn te bang om te experimenteren met seks''

Naar aanleiding van de docu Mijn seks is stuk van maker Lize Korpershoek bespreken Jeroen Holtrop en Kim Holland waarom jongeren tegenwoordig steeds minder seks hebben. Hoe komt dit en vooral: hoe kunnen we het weer leuker maken? Kim geeft tips en legt uit dat experimenteren key is. Net zoals het kennen van je eigen grenzen. ''Het is belangrijk dat je er allebei lekker bij voelt'' probeert Kim duidelijk te maken.

Bekijk hierboven het interview met Kim Holland in de video van De Telegraaf.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kim Holland: ''Jongeren zijn te bang om te experimenteren met seks'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV