Ali B. maakt gehakt van Sanne Wallis de Vries en Prem Radhakishun in The Roast of Ali B.

Ali B. maakt gehakt van Sanne Wallis de Vries en Prem Radhakishun in The Roast of Ali B.

Ali B. maakt gehakt van Sanne Wallis de Vries en Prem Radhakishun in The Roast of Ali B. Niemand, maar dan ook niemand is veilig in de Comedy Central Roast of Ali B.. Als Ali B. zelf aan het woord is, vertelt hij Sanne Wallis de Vries dat ze het paard van cowboy Waylon is en voor Prem Radhakishun heeft Ali nog een hardere grap in petto. Bekijk de video hierboven. The Roast of Ali B. is op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. Je kunt daarna de leukste fragmenten van The Roast of Ali B. terugkijken bij Gids.tv. Prem Radhakishun noemt Geert Wilders 'dictator' en 'gestoord' Bekijk deze video » The Roast: Ali B wordt afgebrand door Prem, Brace en Henry van Loon Bekijk deze video » Prem Radhakishun wordt geroast door Henry van Loon: "Niemand luistert naar je" Bekijk deze video »
Entertainment :
Ali B. maakt gehakt van Sanne Wallis de Vries en Prem Radhakishun in The Roast of Ali B.

Niemand, maar dan ook niemand is veilig in de Comedy Central Roast of Ali B.. Als Ali B. zelf aan het woord is, vertelt hij Sanne Wallis de Vries dat ze het paard van cowboy Waylon is en voor Prem Radhakishun heeft Ali nog een hardere grap in petto. Bekijk de video hierboven.

The Roast of Ali B. is op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. Je kunt daarna de leukste fragmenten van The Roast of Ali B. terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ali B. maakt gehakt van Sanne Wallis de Vries en Prem Radhakishun in The Roast of Ali B. of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV