Ex-lid van boyband One Direction Harry Styles komt met nieuw album

Ex-lid van boyband One Direction Harry Styles komt met nieuw album

Ex-lid van boyband <em>One Direction</em> Harry Styles komt met nieuw album Harry Styles brengt op 13 december zijn tweede soloalbum genaamd Fine Line uit. Dit doet de zanger niet onopgemerkt, want voor de promotie van het nieuwe album geeft Harry een zebra-concert in de show van James Corden. Vragen naar de liedjes op nieuwe plaat heeft geen zin. Het One Direction-lid houdt er niet van om nummers uit te leggen. ''Bij deze plaat ligt alles veel meer open'', aldus de zanger zelf. Bekijk hierboven het fragment over Harry Styles z'n nieuwe album in RTL Boulevard. James Corden zelf te gast in Carpool Karaoke met Harry Styles Bekijk deze video » Harry Styles presenteert Late Late Show en flirt met zichzelf Bekijk deze video »
Entertainment :
Ex-lid van boyband One Direction Harry Styles komt met nieuw album

Harry Styles brengt op 13 december zijn tweede soloalbum genaamd Fine Line uit. Dit doet de zanger niet onopgemerkt, want voor de promotie van het nieuwe album geeft Harry een zebra-concert in de show van James Corden. Vragen naar de liedjes op nieuwe plaat heeft geen zin. Het One Direction-lid houdt er niet van om nummers uit te leggen. ''Bij deze plaat ligt alles veel meer open'', aldus de zanger zelf.

Bekijk hierboven het fragment over Harry Styles z'n nieuwe album in RTL Boulevard.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ex-lid van boyband One Direction Harry Styles komt met nieuw album of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen